2024 Yılı BAP Uygulama Esasları Güncellemesi ve Proje Çağrı Takvimi
Değerli araştırmacılarımız,
Erciyes Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu tarafından proje destek limitleri ve BAP Uygulama Esaslarında güncellemeler yapılmıştır. Güncel uygulama esasları 10 Ocak 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girmiştir. Uygulama esaslarında proje türleri ve bütçe güncellemelerinin yanı sıra projelerin daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine yönelik çeşitli düzenlemeler yapılmıştır. Yapılan güncelleme ve düzenlemeler metin içinde vurgulanarak gösterilmiştir.
Ayrıca Proje başvuruları için BAP komisyonunca 2024 yılı çağrı takvimi ilan edilmiştir. Araştırıcılarımızın proje başvuruları için web sayfamızda sunulan güncel uygulama esaslarını dikkatle okumaları tavsiye edilmektedir.
Üniversitemizin araştırma performansına verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
BAP Koordinatörlüğü