Öncelikli Araştırma Projeleri Çağrısı-Güncelleme

Değerli Araştırmacılarımız,

Yüksek Öğretim Kurulu’nun Araştırma Üniversiteleri Destekleme Programı İş Birliği Protokolü kapsamında Araştırma Üniversitelerinin eşleştirildiği Sağlık, Fen/Mühendislik ve Sosyal alan bazlı yetkinlikleri ile 11. Kalkınma Planında belirlenen öncelikli sektörler çerçevesinde üniversitemizin eşleştirildiği öncelikli tematik alanlarda proje başvuruları için BAP Komisyonunun 25.05.2022/13 sayılı kararı gereğince aşağıda belirtilen güncellemeler yapılmıştır.

Güncellemeler:

1. Araştırma Üniversiteleri Destek Programı kapsamında Araştırma Üniversiteleri Destekleme Programı İş Birliği Protokolü çerçevesinde üniversitemiz öncelikli AR-GE alanları için proje önerilerinin YÖK’ün ilgili yönergesi çerçevesinde bağımsız olarak incelenebilmesi ve dokümantasyon için BAPSİS’te “Öncelikli Alan Projesi” yerine, “Araştırma Üniversiteleri Destek Programı” oluşturulmuş olup başvurular ile ilgili tüm süreçler bu destek programı üzerinden yürütülecektir.

2. Başvuru takvimi araştırıcılarımızdan gelen talepler de göz önüne alınarak aşağıda sunulan haliyle güncellenmiştir.

AŞAMA
TARİHİ
Başvuru
12 Nisan-18 Temmuz 2022
Değerlendirme
18 Temmuz- 01 Eylül 2022
Sonuçların İlanı
02 Eylül 2022

3. Proje başvuru formu güncellenmiş olup araştırmacılarımız sistem üzerinden gerekli belgeler menüsünden ulaşabilecekleri güncel “ARAŞTIRMA ÜNİVERSİTELERİ DESTEK PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU” ile başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İRTİBAT BİLGİLERİ

Başvuru süreçleri esnasında karşılaşabileceğiniz tüm sorunlar için BAP Koordinatörlüğünden Nur BAŞ ile iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0352 437 92 36 /13300 E-posta: (nurbas@erciyes.edu.tr)

Saygılarımızla, BAP Koordinatörlüğü

30 Mayıs 2022 Pazartesi